Over Ons

Wij zijn van mening dat de EN 1090 minimale kosten en tijd mag kosten bij een constructiebedrijf. De EN 1090 Software is dan ook ontstaan uit de praktische en minimale aanpak van de EN 1090, opgezet door Schimmer Consultancy. Een adviesbureau gespecialiseerd in de EN 1090 vanuit de praktijk. Via onderstaande links kunt u meer informatie vinden over het ontstaan van de EN 1090 Software en onze visie op de norm.


Video-impressie EN1090 software op METAVAK


Artikel in Beton & Staalbouw:

Voldoen aan de eisen, minimale lasten

EN1090 SOFTWARE | LARS SCHIMMERNadat ik de NEN-EN 1090 heb opgezet bij mijn familiebedrijf Van Sluisveld Staalbouw BV (wij kregen allerlei adviseurs over de vloer die hier erg veel geld voor vroegen, maar zelf geen enkele technische achtergrond hadden), ben ik dit vervolgens zelf als adviseur gaan doen bij (staal)constructiebedrijven door het hele land.
Ondanks dat ik gedurende de afgelopen twee รก drie jaar (staal)constructiebedrijven in alle hoeken van het land heb mogen begeleiden bij de NEN-EN 1090, zat hier geen enkel bedrijf tussen dat aangaf blij te zijn met de invoering van de norm.

Lees het hele artikel….